Vă invităm la cea de a XV-a ediție a Concursului de Arte Plastice și Decorative organizat de Liceul Pedagogic Ortodox „Anastasia Popescu”, Asociația „Grădinițele Arc-en-Ciel” și Asociația „Școala Anastasia Popescu”, în parteneriat cu Art(h)é – Galeria Copiilor și Radio Trinitas.

Concursul se va desfășura sâmbătă, 25 mai 2019, în sediul Liceului Pedagogic Ortodox „Anastasia Popescu” din str. Zborului nr. 7 – 9 (zona Piața Unirii – Biserica Sf. Mina), de la ora 10.00.

Pentru că anul 2019 a fost declarat ”Anul omagial al satului românesc”, cea de-a XV-a ediție a concursului nostru are ca temă ”Satul din povești – Povestea satului”, oferind astfel un punct de plecare (sau, poate, un capitol) în derularea și dezvoltarea unor proiecte educaționale complexe. Tradițiile strămoșești, înțelepciunea populară, așezările contemporane care păstrează neîntinat ethosul satului românesc, pe care îl putem experimenta, încă, împletit în cotidian – toate acestea, sub îndrumarea părinților și a dascălilor, se pot revela sub ochii celor mici, rând pe rând, din istorisirile bunicilor, din joaca alături de copiii satului, dacă au ocazia să-i cunoască și să li se alăture, ori din pagini de poveste.

Vă rugăm să citiți aici Regulamentul concursului (link)

Aici se pot descărca formularele de înscriere:

  • pentru preșcolari (link)
  • pentru școlari (link)
  • pentru elevii Liceului ”N. Tonitza” (link)

Vă așteptăm cu drag și vă urăm succes tuturor!